2empowerU
Empowerment trainingen en coaching

2empowerU = Carmen van Gellekom

Met mijn achtergrond als beroepskeuzeadviseur heeft het mij altijd geboeid om met de kwaliteiten en interesses van mensen bezig te zijn.

Het motto: "je hebt geen toestemming nodig om te stralen", heeft mij geïnspireerd om mensen weer te laten stralen in hun werk en/of leven door zicht te geven op eigen kunnen, mogelijkheden en keuzes.

Al 19 jaar ontwikkel/ coach/ train en bemiddel ik, met veel plezier, mensen in de re-integratie.

Mijn openheid over mijn eigen levenslessen creëert openheid en een prettige leeromgeving. Mijn leergierigheid brengt me naar steeds weer nieuwe inzichten die ik graag integreer in de trainingen.

Het door mij ontwikkelde empowerment-programma is een uniek programma waar ik erg trots op ben en die zijn waarde al vele malen in de praktijk heeft bewezen.

Al ontwikkelde programma's:

Voor diverse gemeenten het ontwikkelen en geven van een empowerment programma o.a. voor jongeren die vallen onder de participatiewet. Inclusief bedenken, organiseren en uitvoeren maatschappelijk participatie project door de deelnemers. Met als resultaat dagritme opbouwen, vergroten zelfvertrouwen. Hierdoor hebben deelnemers bijvoorbeeld weer werk gevonden, zijn ze terug naar school begeleid, zijn ze vrijwilligerswerk gaan doen of zijn ze in staat de eigen situatie te verbeteren.

Het geven van kortdurende workshops over empowerment aan professionals in het werkveld

Het ontwikkelen van diverse trainingen o.a. sollicitatietrainingen, sociale activeringstrainingen, werknemersvaardigheden.

e-book: "Nu jij" empowerende oefeningen